Pomidorai

 

Skirtingomis po­midorų vystymosi fazėmis trąšų reikia nevienodai.  Didesnis kalio kiekis padeda užauginti sultingus, pasižyminčius geru skoniu ir išvaizda vaisius: juose sukaupiama daugiau cukrų, vitaminų, sausųjų medžiagų. Mažesnis azoto kiekis neleis kauptis vaisiuose kenksmingiems nitratams. Tręšiant su Nutrivant Plus Pomidorams užauginta produkcija išsiskiria aukšta kokybe, nepriekaištinga išvaizda, geromis laikymosi savybėmis.

Pomidorų tręšime ypač pažymėtina kalio, kalcio, magnio, boro, cinko ir mangano reikšmė. Fosforas reikalingas šaknų formavimosi procese, kalio daug reikia pomidorams nokstant. Kalcis atsakingas už vaisių kietumą, spalvą, skonį, didina atsparumą ligoms. Tik subalansuota mityba užtikrins gausų ir kokybišką derlių.

 


Parsisiuntimai:
darzai_technologijos_hmarket_pomidorai.pdf